martes, 19 de enero de 2010

Atzeneta del Maestrat.


Me acuerdo de cada verano que he pasado allí...
Atzeneta del Maestrat.
Es mi pueblo, es mi vida!
Está situado en la provincia de Castellón de la Plana.
Un pueblo precioso.. Pequeñito, pero me encanta!
Que coño? Voy a escribir sobre él en Albardusco! jajaja ( Valenciano de mi pueblo, osea como el castellano no? Que en cada sitio se habla de una forma, pues en mi pueblo también. )
Avore com començar aisó...
Fa molt anys que vai a Atzeneta cada estiu, en la meua família, i mos ho pasem de puta mare.
Fa 2 anyets, vai conéiser a Balma, Irene tena, Irene salvador, Sonia, Rocio, Belen, Laura, CLAUDIA... Entre els xicuelos. Varem agarrar el garito de Otorgacio ( Onorato en realitat xd ) i el varem arreglar entre tots y tal ( mes les xiques que els xics re deu xd ) i unes festetes de puta mare ahi que mos varem pegar si senyooooor! El dia de la sangria va ser la festasaaaaaaaaa!
Enguany este estiu tamé de puta mare al vostre costat, perque S lo q ña es la millor peña d'Atzeneta i la dels mes xicotets. Encara que ha hagut molts piques en Claudia Hector i tota la mondonga xd Pero de puta mare ostia!
El dia de la sangria tamé el millor, un peeet que anaem tots calents jajajaja
i este any me havingut més en Claudia, que es una personeta fantástica!
Vai conéiser a Oscar, Rocio, Arnau... i a Sergio i a Jenni. Moltes bones nits al vostre costat veient els bous embolats i moltes rialles. Eixos dies en la senia de Claudia prenent el sol, treient aigua del pou ( fique aigua perque se que vatros dieu auya pero no sé com s'escriu xd i no vui fer mases faltes d'ortografía jajaja ) i banyantmos en eixa aigua tan freda i fresqueta, que Belen me deie: eeeh xicuela catalana veus este aigua? pos en barcelona no está aixina! este aigua esta bonísima! i la de barcelona i ciutat tota plena de caaalç! Cert, que bona eixa aigua! I el dia de les paelles? Ostia tu quina paelleta mes bona....! jajaja NO xd i vem anar al toll eixe de la entra del poble on s'agarre aigua els helicópteros per als incendis i tal, quee ascooo tota plena de merdaaa xd i bebent malibu a la discoteca Mary'z de irene tena, uuuf festasa en masiaaa xd
Son masses records al vostre costat per ficarlos tots ací.. Pero son els millors de ma vida.
Mai vos oblidaré.
Ni a vatros, ni a eixes nits, ni eixos estius.
El cagandero, el garito, jugant al guiñot, piscina... uuf!
I a Claudia.. Tinc moltes ganes de voret tía, enserio, has de venir a Barcelona YA!
Os vuic tant a tots. (L)
D'Atzeneta no sen parle, Atzenetins de puta mareeee!




Foto: Una en la acera de enfrente de mi casa del pueblo, con el perro "Guffy" de una prima mía o lo que sea, que es monísimo! De buena mañana, me levanté, fui a la puerta de casa, y lo vi todo espachurrado en la acera, y me senté a su lado, y mi mama nos hizo fotos :) y esta es la que más me gusta!








Sobre el texto, perdón por si no habéis entendido nada, o poca cosa, pero.. He creído conveniente ponerlo en Albardusco.

2 comentarios:

  1. No me he enterado de la misa la mitá.. pero el caso es que te gusta ir a tu pueblo y le tienes mucho cariño,no? A que la idea principal la he pillado,eh eh!? ajajaja
    Besazos guapa.

    ResponderEliminar
  2. Adzaneta del Maestrat també es el meu poble , tinc un mas alli, i si confirme que es precioso ...

    ResponderEliminar